• Laat uw website het werk doen


  logo wit brief
  Hoogwaardige websites sinds 1999


  Scroll naar beneden ↓

 • Responsive website

  Een website die zich grafisch en functioneel aanpast aan alle schermformaten

  Lees verder >

 • Uitgebreide website

  Een uitgebreide website die zich grafisch en functioneel aanpast aan alle schermformaten met natuurlijk alle functies die u nodig heeft

  Lees verder >

 • Maatwerk website

  Een maatwerk website met ontwerp en functionaliteit op maat

  Lees verder >

 • Lastig kiezen?

  Maak een vrijblijvende adviesafspraak

  Maak een afspraak >

Content met een doel

Je content is geen ongericht idee dat wacht tot het ontdekt wordt

Als je een goed beeld hebt van je doelgroep, kun je gaan bedenken hoe je met hen gaat communiceren en wat je eigenlijk wilt communiceren. Vaak is er sprake van een dienst of product dat op de site
aangeprezen wordt. Je boodschap moet zich in de ruimte tussen je dienst en de behoefte van je klant bevinden. Dat is de brug die je content moet bouwen. Het vinden van de juiste ‘tone-of-voice’ is cruciaal voor het bouwen.

De tone-of-voice wordt bepaald door de karakterschets van je klant. Probeer te communiceren op een manier die natuurlijk overkomt op deze klant. Reageert je doelgroep beter op een informele gesprekstoon of is een formele, meer professionele toon gewenst? ls er sprake van een duidelijke leeftijdsgroep? Zo ja, wat voor invloed heeft dit op je toon? Richt je je op een wat jonger publiek, kun je de content dan opdelen in wat kleinere porties - zonder in te leveren op het niveau? Het is cruciaal om dit goed op orde te hebben om vervreemding van je bezoekers te voorkomen.

Als je eenmaal de juiste toon te pakken hebt, is het belangrijk deze vast te houden. Voer dit door in elk onderdeel van je site - tot aan de 404-pagina toe. Dat betekent dat wanneer er meerdere personen aan de site werken, je iets van een stijlgids nodig hebt. Zet daar duidelijk in hoe je je publiek aanspreekt.

Bedenk welke verschillende vormen van con/tentje wilt aanbieden. Bekijkt je doelgroep liever een video dan een stuk tekst? Als je veel tekst hebt, is het dan nog leesbaar? Zijn interactieve elementen, zoals een forum of de mogelijkheid tot reviews, een pluspunt voor je doelgroep? Of zijn het eerder afleidingen? Voeg gerust knoppen toe om je content te delen op social media, maar voorkom een volgepropte pagina.

Zorg er in ieder geval wel voor dat je content nuttig is - of nog beter: leerzaam. Elk woord, elke afbeelding, elke video moet zichzelf bewijzen en bijdragen aan de algemene boodschap. Er is absoluut geen plek voor overbodige content.

Bron: Webdesignermagazine


Hoe kunnen we u helpen?
Wat past het best bij uw bedrijf?

Responsive

Website voor alle schermformaten
Geen maandelijkse kosten
Zelf updaten

Lees verder >

Uitgebreid

Website voor alle schermformaten
Uitgebreide functies
Zelf uitbreiden

Lees verder >

Maatwerk

Website volledig op maat gemaakt
Extra functionaliteit
Uitgebreide mogelijkheden

Lees verder > • B en B Snijderij

  Gezien de goede ervaringen bij het ontwikkelen en bouwen van onze eerdere website hebben wij dit keer weer voor van Dongen Design gekozen. Hierbij heeft zeker de service gerichtheid ook na oplevering van de website meegespeeld.

  Lees verder >

 • Opmaatslapen

  Bij het 1e gesprek zag ik al snel een vakman. Een aangename man om mee te werken. Hij heeft passie voor zijn werk.

  Lees verder >
Wie?

Onze benaderingMaatwerk

We bieden oplossingen op maat aan bedrijven die op zoek zijn naar manieren om een ​​concurrentievoordeel te behalen door een beter product en service te ontwikkelen.

Resultaatgericht

We baseren ons werk op een grondig product- en klantenonderzoek om resultaten te garanderen. We testen en meten onze producten tijdens en na de ontwikkeling.

Verzekerd van kwaliteit

We werken proactief en verzekeren ons van de beste kwaliteit zonder de verantwoordelijkheid naar onze klanten te verschuiven.

Doorgedreven vakkennis

Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

Business understanding

Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd in een professionele website?

Start met een voorsprong en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Doen!

© 1999 - 2018  - Alle rechten voorbehouden
Disclaimer

Gebouwd met liefde en cafeïne, mooiste weergave in Safari

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u eerst een vrijblijvend adviesgesprek?: Dit is noodzakelijk wanneer u een offerte wilt ontvangen

De adviesafspraak vindt bij voorkeur plaats op ons kantoor te Helmond.
* Verplichte velden

We sturen een kopie naar uw e-mailadres.