ATI MaxiMate

ati.png

Hoe je de voorkant van een website moet aanpakken – van brand promise en het genereren van content tot het aansturen van copywriters en art producenten e.d. – dat wist ik wel.

Moeilijke dingen makkelijk uitgelegd

Maar hoe je dat welhaast letterlijk digitaal inbouwt in de achterkant van een website, heb ik altijd mogen laten doen; voor mijzelf was dat terrein ‘abracadabra’. De uitdaging om dat zelf te doen, ben ik niet uit de weg gegaan; gelukkig wist ik van jouw bestaan.

Met geduld heb je mij de relevante hoofdwegen van de achterkant gewezen en moeilijke dingen makkelijk uitgelegd, naast het geven van gedegen adviezen om toch vooral een responsive site aan te schaffen en het meedenkend voorbereiden in de keuze van nu net de juiste template.

Je efficiënte manier van denken en handelen, het volledig beheersen van de achterkant en je serviele houding, hebben mij erg geholpen in de creatie van de nieuwe site voor ATI’s MaxiMate.

Ik weet, je hebt veel meer in je mars, maar och Kees, misschien is dit ook nog maar het begin. Chapeau!

Hans van Doorn
Geldrop
Copassion BV
Klanten spreken

Het Levensatelier

De uitdaging voor een website bouwer lijkt me hoe “woorden en wensen van de klant” te vertalen naar beeld en techniek die uiteindelijk leiden tot een website die ook uitstraalt wat jij als bedrijf wilt uitstralen.

Lees verder
Wie?

Waarom Van Dongen Design?

  • Doorgedreven vakkennis

    Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.
  • Hoge kwaliteit

    Kwaliteit staat hoog in het vaandel. We willen dat uw website in alle opzichten "verder gaat" dan die van uw branchegenoten waardoor succes niet uit kan blijven.
  • Business understanding

    Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!

© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne