• Laat uw website het werk doen


  logo wit brief
  Hoogwaardige websites sinds 1999


  Scroll naar beneden ↓

 • Responsive website

  Een website die zich grafisch en functioneel aanpast aan alle schermformaten

  Lees verder >

 • Uitgebreide website

  Een uitgebreide website die zich grafisch en functioneel aanpast aan alle schermformaten met natuurlijk alle functies die u nodig heeft

  Lees verder >

 • Maatwerk website

  Een maatwerk website met ontwerp en functionaliteit op maat

  Lees verder >

WebdesignWe maken websites voor het MKB. Onze focus ligt op het vindbaar, zichtbaar en herkenbaar maken van uw bedrijf middels uw nieuwe website

Websites

 • Responsive

  Responsive

  Een website die zich aanpast aan alle schermformaten. Op alle devices, ongeacht de maat / functie.

  Uw website is op een desktop, een laptop, een tablet en een smartphone perfect navigeer-, lees- en vindbaar. Wist u dat Google deze responsive websites voorrang geeft bij hun mobiele zoekresultaten? De website is volledig door u zelf te beheren.

  Lees verder

 • Uitgebreid

  Uitgebreid

  Een responsive / adaptive website die zich aanpast aan alle schermformaten met vele functies op maat gemaakt.

  Dat is de "uitgebreide website". Deze website wordt gebouwd op een content management systeem (cms - voor zelf updaten), is volledig responsive en adaptive (past zich aan aan alle schermformaten en past functionaliteit aan per schermformaat) en bevat alle functionaliteiten die u zoekt. Het is een website maar ook een marketingtool.

  Lees verder

 • Maatwerk

  Maatwerk

  Een responsive/adaptive website met een ontwerp en functionaliteit volledig op maat.

  Het bevat een cms (content management systeem) voor het updaten en uitbreiden van uw website. De website wordt volledig naar uw wensen gebouwd. Daarvoor zal eerst een funtcioneel ontwerp nodig zijn. Voor maatwerk horen we graag uw specifieke wensen.

  Lees verder

Voor al onze websites geldt:

Geen extra kosten

We leveren websites zonder verborgen kosten. Dat betekent dat u geen verrassingen achteraf hoeft te verwachten, we spreken duidelijk van te voren af wat de kosten zijn.

Geen licentiekosten

We gebruiken een content management systeem zodat u uw website zelf kunt updaten en uitbreiden. Dit systeem wordt volledig uw eigendom, u hoeft hiervoor, zoals bij vele reclamebureaus wél het geval is, géén licentiekosten te betalen. U koopt de website, het cms en het ontwerp wordt dus volledig uw eigendom. U bent van niemand afhankelijk.

Geen onderhoudskosten

Wanneer u zelf uw website onderhoudt en uitbreidt zijn er geen bijkomende kosten. Alleen wanneer u onze hulp nodig hebt kunt u een beroep op ons doen. Wij zullen dan vooraf aangeven wat eventueel de kosten zijn. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

We zorgen voor:

 • Professionele uitstraling
  Altijd een ontwerp op maat
 • Moderne technieken
  Altijd gebruik van de laatste HTML- en CSS-technieken
 • Goed vindbaar in de zoekmachines
  Vooraf goed uitgedachte structuur voor betere vindbaarheid
 • Meer bezoekers dus meer klanten
  We zorgen dat u opvalt in uw branche
 • Hoge conversie (omzetten van bezoekers naar klanten)
  Meer bezoekers betekent meer omzet
Klanten spreken

ITEM Group TUe

De afgelopen maanden heb ik het genoegen gehad met Kees van Dongen een website voor de afdeling waar ik werk te ontwikkelen en bouwen. En Kees heeft een prachtige website gebouwd, waar we nog jaren veel plezier van zullen ervaren.

Lees verder
Wie?

Onze benadering


Maatwerk

We bieden oplossingen op maat aan bedrijven die op zoek zijn naar manieren om een ​​concurrentievoordeel te behalen door een beter product en service te ontwikkelen.

Resultaatgericht

We baseren ons werk op een grondig product- en klantenonderzoek om resultaten te garanderen. We testen en meten onze producten tijdens en na de ontwikkeling.

Verzekerd van kwaliteit

We werken proactief en verzekeren ons van de beste kwaliteit zonder de verantwoordelijkheid naar onze klanten te verschuiven.

Doorgedreven vakkennis

Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

Business understanding

Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.
Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!


© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne