• Laat uw website het werk doen


  logo wit brief
  Hoogwaardige websites sinds 1999


  Scroll naar beneden ↓

 • Responsive website

  Een website die zich grafisch en functioneel aanpast aan alle schermformaten

  Lees verder >

 • Uitgebreide website

  Een uitgebreide website die zich grafisch en functioneel aanpast aan alle schermformaten met natuurlijk alle functies die u nodig heeft

  Lees verder >

 • Maatwerk website

  Een maatwerk website met ontwerp en functionaliteit op maat

  Lees verder >

ETS Tapreiniging

ets_tapservice.png

Via een zeer tevreden relatie de naam van Van Dongen Design doorgekregen. Contact opgenomen, met Kees Van Dongen en op korte termijn een afspraak. De passie en vakmanschap die Kees typeren tijdens zijn bezoek om iets goeds te leveren gaven mij direct een gevoel van vertrouwen,

zijn advies en vakmanschap, om voor ons een nieuwe website te maken met de laatste vindingen op dit gebied.

Zijn product wordt dan ook geheel eigendom van de klant, zonder maandelijks kosten en door ons helemaal te bewerken wat we maar eventueel willen aanpassen in de toekomst. Als hij ons uitlegt dat de smartphone en tablet voortaan erg belangrijk zijn, en met zijn nieuwe techniek de website pagina meteen in zijn geheel te zien is, en een bezoeker van de nieuwe site niet met zijn vingers de site hoeft te vergroten is dat een enorm voordeel wat het gebruiksgemak betreft.

Kees heeft ons na het gereed komen van de site drie uur de tijd genomen en laten zien hoe wij zelf op een eenvoudige manier onze nieuwe site voor 100% zelf kunnen beheren en de resultaten van bezoek kunnen volgen.

Nu de site klaar is binnen de afgesproken tijd, is hij prachtig geworden en de weg naar succes met deze nieuwe site zal zeker zijn vruchten af gaan werpen in het nieuwe jaar!! Daarom wil ik een ieder uitnodigen om naar onze site te kijken en in het bijzonder naar de flitsende plaatsten in Nederland (onderaan) ,een speciaal product van Kees.

Kees nog bedankt voor de prachtige en goed werkende site.

Ryan Berens
ETS Tapreiniging
Klanten spreken

Sportzenter Resilience

Onze website kwam bij een andere ontwerper niet van de grond en de openingsdatum kwam steeds dichterbij. Met Kees was er direct een klik en hij begreep heel goed wat wij wilden.

Lees verder
Wie?

Onze benadering


Maatwerk

We bieden oplossingen op maat aan bedrijven die op zoek zijn naar manieren om een ​​concurrentievoordeel te behalen door een beter product en service te ontwikkelen.

Resultaatgericht

We baseren ons werk op een grondig product- en klantenonderzoek om resultaten te garanderen. We testen en meten onze producten tijdens en na de ontwikkeling.

Verzekerd van kwaliteit

We werken proactief en verzekeren ons van de beste kwaliteit zonder de verantwoordelijkheid naar onze klanten te verschuiven.

Doorgedreven vakkennis

Internet is constant in beweging, daardoor willen we altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in webdesign en vindbaarheid.

Business understanding

Door onze ervaring begrijpen we onze klanten in allerlei verschillende branches. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.
Waarom?

Geïnteresseerd?

Doen!


© 1999 - 2017 - Gebouwd met liefde en cafeïne